Ken je haar nog? Onze Nederlandse schoonmaakkoningin Marja? In “Hoe Schoon is Jouw Huis” boende ze samen met haar moeder heel wat huizen blinkend schoon. Voor veel schoonmaak-”problemen” heeft Marja in dit programma de oplossing geboden. Maar een ding is ze tijdens de diverse uitzendingen vergeten.

Want het schijnt voor veel moeders een probleem te zijn om fopspenen goed – en vooral hygiënisch – schoon te krijgen.
Gelukkig voor deze moeders heeft Marja ook voor dit probleem dé oplossing.
Marja is namelijk helemaal fan van speciale Fopspeen schoonmaakdoekjes.

Je ziet het heel vaak, fopspenen die op de grond vallen, ouders die wel eens de fopspeen in hun eigen mond steken om de fopspeen vervolgens aan hun kind terug te geven. Toch gaat deze methode niet altijd op. Want in bijv. een kinderdagverblijf is het een minder fijn idee als een vreemde de fopspeen van jouw kind in zijn of haar mond steekt. Afspoelen onder de kraan is dan een makkelijke oplossing, maar hoe los je dit buiten op?

Difrax heeft daarom speciale doekjes ontworpen. Deze Fopspeen schoonmaakdoekjes ontsmetten de fopspeen en zijn vrij van schadelijke stoffen. (Denk aan: parabenen (conserveringsmiddelen), alcoholvrij, geur-en smaakloos en desinfecterend. Deze doekjes zijn beter dan gewone babydoekjes die ook vaak gebruikt worden. Babydoekjes zijn bedoeld voor het reinigen van de huid. Deze doekjes bevatten vaak chemische stoffen die na inname schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid van een kindje. Bovendien bevatten deze doekjes geur- en smaakstoffen die allergische reacties kunnen veroorzaken.

De Difrax schoonmaakdoekjes bevatten Chloorhexidine, een krachtig maar veilig antimicrobieel middel dat reeds gebruikt wordt in andere consumentenproducten zoals mondwater. De geringe concentratie zorgt ervoor dat het niet schadelijk is bij inname.

De doekjes zijn verkrijgbaar bij diverse drogisterijen. Een pak van 20 doekjes zal €4,95 kosten.
Kijk voor verkooppunten op de site van Difrax.

2 Reacties op "Poets de fopspeen"
  • Silvia 21 februari 2011 op 09:55

    Dit is nou een product waar ik al jaren op zat te wachten! Een musthave in iedere luiertas lijkt dit. Hopelijk komt er geen raar smaakje aan de speen, ander ligt ‘tie weer op de grond. We gaan het uitproberen.

    [Reageren]

  • Femke 21 februari 2011 op 10:06

    Ik vraag me af hoe dit smaakt voor de kleintjes.. Ik ben gewoon van tut in de waterkoker en even afkoelen, werkt prima!

    [Reageren]

Laat ook een reactie achter: