Ik, als moeder, heb het genoegen om meer te shoppen dan normaal. Mijn dochters moeten nu eenmaal in de kleren zitten en voorzien worden van leuk speelgoed op bijvoorbeeld hun verjaardag. Elke week mag ik voor Whoopsie Daisy het wereld wijde web afspeuren naar de leukste webshops voor moeder en kinderen. Deze week vond ik kindergadgets.nl.

De webshop kindergadgets.nl is een apart shopje op het www, met weer hele aparte dingen en ook dingen die ik zo zou bestellen. Wat me meteen opviel, waren de naamcadeau’s. Borden, t-shirts, tassen, kussens, mutsjes en nog veel meer waar je een naam op kunt zetten. Maar ook heel leuk: je kunt hier foto’s op cadeau’s laten zetten.

Je kan het eigenlijk zo gek niet bedenken of ze kunnen het maken met een naam erop. De naam-tassen vielen hier erg in de smaak en mijn meiden wilden er wel eentje hebben. Het is nog handig ook voor op school, ze raken nooit hun tas kwijt want hun naam staat erop.

Feestartikelen zijn ook aanwezig in deze shop. Zowel voor het uitdelen als voor het versieren van het huis. De uitdeelspulletjes trokken mij vrijwel meteen aan, zeker nadat ik 52 traktatie’s heb zitten maken vorige week. Dan is dit toch wel een uitkomst, moet ik zeggen!

Ze verkopen er ook ontbijtplankjes. Waarom een plankje aan het ontbijt en niet gewoon een bordje? Daar ben ik in de loop der jaren wel achtergekomen! Want een bord is iets wat helemaal niet leuk is om van te eten en als je hummel al een moeilijke eter is, is het natuurlijk super als er iets op tafel wordt gezet wat anders en dus nieuw is; een ontbijtplankje dus. De meiden hier hebben er ook een en ik hoef ze geen bord meer voor te schuiven want dat is niet “interessant” genoeg.

Natuurlijk zijn er voor de vrouwen die pas bevallen zijn ook leuke kraam-cadeau’s te koop: slabbertjes, rompers en knuffels worden aangeboden, en als je er een kijkje gaat nemen, moet je even naar het pakje melk kijken. Dat is namelijk een pakje melk met daarin een rompertje en dat vind ik een heel leuk en apart cadeau.

De prijzen zijn erg betaalbaar en betalingen kunnen gedaan worden via Ideal, makkelijk en save.

Deze website heb ik natuurlijk in mijn favorieten gezet en is zeker de moeite waard om een keer te bezoeken als je iets aparts wilt shoppen.

www.kindergadgets.nl

Geschreven door Rachel voor Whoopsie Daisy.

1 Reacties op "Webshop: Kindergadgets"
  • Lysianne 16 september 2010 op 10:21

    ohh die magnetronknuffels die ze daar hebben zijn handig zeg! Vind ik voor mezelf nog wel leuk hihi

    [Reageren]

Laat ook een reactie achter: